Entra o Registra't
Cistella: La cistella està buida

Preus

És possible que el cost d'alguns productes variï lleugerament degut al tall dels productes a pes o del pes d’alguns productes que es venen per unitats. Per exemple, en cas que vostè demani un pollastre sencer, tot i ser per unitats, el seu pes pot variar.

Forma de pagament

El pagament es realitzarà contrareemborsament, en efectiu o amb targeta de crèdit.

La comanda

En realitzar la seva comanda haurà d'indicar com vol els productes a l’espai dels comentaris. Per exemple:

  • Si vostè ha comprat 6 hamburgueses de pollastre: En safata de dos en dos per congelar.
  • Si vostè ha comprat 1 pollastre farcit: Farcit amb prunes i pinyons, sense ou.

Pot utilitzar el camp "Com ho vol?" quan no sàpiga el pes d'un producte, deixant el camp "kg" sense omplir. No obstant, es comptaran 100 gr, la qual cosa provocarà una variació al preu total.

També el pot fer servir per especificar si vol el producte en safata, en paper, o, en el cas dels embotits i formatges, envasat al buit.

També s’haurà de deixar indicat si la recollirà o si vol el servei a domicili, i quan vol que la seva comanda estigui disponible.

Si desitja fer una comanda de plats cuinats major que 15 racions, caldrà fer-la amb 48 hores d'antelació, per poder-la servir amb tota garantia.

Dades personals

Si vol rectificar alguna dada personal del seu registre d'usuari, si us plau escrigui'ns a comandes@cansaladeriacati.com indicant-nos el canvi que vol reflexar.