Entra o Registra't
Cistella: La cistella està buida

Recollida a la botiga i Servei a domicili

Servei a domicili

L'àmbit del servei a domicili de la Cansaladeria Cati és la ciutat de Valls i les poblacions properes de Bràfim, Can Ferrer de la Cogullada, Montferri, Puigpelat, Rodonyà, Renau, Vilabella, Nulles, Vallmoll, Picamoixons, Les Planes de Picamoixons, Alió, Fontscaldes, Masmolets, Miramar, El Pla de Santa Maria, Vila-Rodona, Cabra, La Plana, Serradalt i Santes Creus. Benvolgut client, en cas que vostè quan vagi a triar el codi de la seva població no estigués a la llista i no s'acceptés la comanda, contacteu amb la nostra botiga.

Aquest servei serà gratuït sempre i quan la comanda tingui un import superior a 45,00€. En cas de no ser així, s’afegirà un suplement de 4,90€, i com a oferta, aquest suplement no es cobrarà en la primera comanda inferior al preu esmentat.

El nostre horari de servei a domicili és de 10:00 a 15:00 hores els matins de dimarts i divendres.

Recollida a la botiga

El nostre horari d’entrega de comandes de la botiga és de 09:00 a 13:30, de dilluns a dissabte, i de 17:00 a 20:30, de dilluns a divendres.

Recordatori: estimat client, si vostè vol garantir la totalitat de les comandes, li recomanem realitzar-les amb 24 hores d’antelació, ja que alguns cops no disposem del producte al moment de la comanda i necessitem un marge per a la seva preparació per així garantir la comanda al 100%.

BOTO INICIAL Compra online